Orienteringsklubben Stigen

OK Stigen

Nyheter

Ledarskifte i OK Stigen!

Bosse Ybe lämnade på tisdagskvällen över ordförandeskapet i OK Stigen till Göran Klemming.

Bosse har varit verksam som ordförande under en expansiv tid i Borgen och dess område.
Som vi alla vet så har det hänt en del, och mer skall det bli. Samtidigt så tar Göran Klemming över ledarskapet, i en delvis nykomponerad styrelse, men med många starka namn.
Föreningsarbete har blivit allt mer tufft, men i OK Stigen så hittar vi flera verksamma sektioner, med många olika strängar på sin lyra, 5-dagars på hemmaplan, O-ringen, Värnamorullen mm.mm.

Samtidigt gläds många medlemmar över att Borgen renoverats på undervåningen, framför allt duschar och omklädning. OK Stigen har även sitt kansli kvar i Borgen.
Riktigt roligt att få kasta sig in i detta ledarskap, säger Göran.

Bosse kommer även i fortsättningen vara aktiv i klubben när det gäller skidor och Borgen Outdoor Bland annat jobbar han med Värnamorullen som numera är en internationell tävling på alla nivåer, samtidigt som Bosse avslöjar att till årets tävling har man fått ok från en av världens mest meriterade skidåkare i nutid! Ännu är inget kontrakt skrivit, men när detta är gjort så släpper vi vem det är!
Bosse finner vi också i Smålands Skidförbunds styrelse och inom ett av de största Skid-Teamen i Ski Classics, som nu förbereder sig för Vasalopp. Utmanande men riktigt kul, tycker Bosse.


Publicerad: 2023-02-22 20:38