Hoppa till sidans innehåll

Turf-event 4/4

22 MAR 2020 22:11
Actionfylld orientering med mobilapp, alla kan vara med!
  • Skapad: 22 MAR 2020 22:11

Turf är en app för digital orientering, fast de flesta användarna ser sig inte som orienterare utan som just "turfare". Zoner (digitala kontroller) finns utspridda i tiotusental i mestadels stadsmiljö över hela Sverige samt en del andra länder, och ny tävlingsomgång pågår varje månad.

Lördag 4/4 har vi ett turf-event för klubbmedlemmar och andra intresserade. Det är en kortare tävling där zonerna sitter mycket tätare i ett begränsat område. Du ser på kartan var alla medtävlare befinner sig och det gäller att vara taktisk, för när någon tar en zon blir den blockerad i tre minuter. Tänk på att du kan ta samma zon flera gånger förutsatt att någon annan tagit den emellan.

Plats: Borgen
Samling: 10.00  (kom tidigare om du inte vet hur appen fungerar). Tävlingen pågår till ca 11.30.
Utrustning: Laddad mobiltelefon med appen Turf installerad. Klädsel för att gå eller springa på stigar eller i terrängen, allt efter ambitionsnivå.
Anmälan senast 3/4 kl 18.00 till: This is a mailto link 
OBS! Ladda först hem appen och skapa ett konto, så att du kan ange ditt turfnamn vid anmälan. Direktanmälan på plats kan inte garanteras men vi försöker förstås.

Henning önskar alla välkomna till OK Stigens första turf-event!

Skribent: Pär Söderhjelm
Epost: This is a mailto link

Hyr Borgen

Vill du hyra samlingslokalen på Borgen? Kontakta Stiftelsen Borgens vaktmästare, mellan kl 9-12, 0370-175 28, eller via epost This is a mailto link.EventorBanner178x42_3

 

Snabblänkar

 

OK Stigen - skidor

SOFT

SmOF

Nissadalszonen

Eventor

Apladalens löparklubb

Postadress:
OK Stigen - Orientering
Borgen
33191 Värnamo

Besöksadress:
Borgen
33191 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link