Hoppa till sidans innehåll

Sprint 20/9 och Turf-event 27/9

13 SEP 2021 00:39
Kort efter nissadalsträningen (16/9) är det alltså ytterligare två orienteringskvällar dit alla är välkomna.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2021 00:39

20/9 Sprint i Apladalen

Sprintbanor med sportident, samling vid lekplatsen, start 18.00-18.30, ingen anmälan, brickor finns att låna. Park- och stadsmiljö.


27/9 Turf-event på Vråen

Turf är en app för digital orientering, fast de flesta användarna ser sig inte som orienterare utan som just "turfare". Zoner (digitala kontroller) finns utspridda i tiotusental i mestadels stadsmiljö över hela Sverige samt en del andra länder, och ny tävlingsomgång pågår varje månad.
Måndag 27/9 har vi ett turf-event för klubbmedlemmar och andra intresserade. Det är en kortare tävling där zonerna sitter mycket tätare i ett begränsat område. Du ser på kartan var alla medtävlare befinner sig och det gäller att vara taktisk, för när någon tar en zon blir den blockerad i tre minuter. Tänk på att du kan ta samma zon flera gånger förutsatt att någon annan tagit den emellan.

Plats: Vråen-området. Mestadels cykelvägar, någon mindre skogspassage kan förekomma.
Samling: Kl 18.00 vid parkeringen till Vråens vårdcentral/apotek (nära korsningen Vråenvägen/Växjövägen). Kom gärna tidigare om du inte vet hur appen fungerar. Tävlingen pågår till ca 19.30.

Utrustning: Laddad mobiltelefon med appen Turf installerad. Det går att springa i lag med en telefon men det blir roligare ju fler som deltar med egna telefoner. Använd gärna reflexväst.
Anmälan senast 25/9 till: This is a mailto link 

OBS! Ladda först hem gratis-appen Turf och skapa ett konto, så att du kan ange ditt turfnamn vid anmälan. Direktanmälan på plats kan inte garanteras men vi försöker förstås.

Henning önskar alla välkomna till OK Stigens tredje turf-event!

Skribent: Pär Söderhjelm
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Stigen - Orientering
Borgen
33191 Värnamo

Besöksadress:
Borgen
33191 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link