Hoppa till sidans innehåll

Dagläger i Värnamo 4/7


Välkommen till dagläger i Värnamo 4/7

Välkommen på orienteringsdagläger! Vi kommer att orientera, äta och leka orienteringslekar! Vi kommer att hänga runt Borgen hela dagen. Borgen är vår klubbstuga och här är en vägbeskrivning dit: Vägbeskrivning

Vi försöker hålla oss till gul svårighetsgrad på banorna och lägret är främst för 10-, 11- och 12-åringar!
Om ni är intresserade av att anmäla er kan ni klicka på länken här:
https://forms.gle/8uDoi7Q3gjHEd6Gv9 Det är ett begränsat antal platser och vi mejlar er om ni har fått plats. Innan lägret kommer lite mer info.

Avgiften är 100 Kronor och betalas med swish/kontant på plats. Sportidentbricka och kompass finns att låna om man inte har det.

Vi börjar klockan 10 och man kommer då ombytt till idrottskläder, det blir två orienteringspass så man kan ha med sig extra idrottskläder om man vill. Det finns möjlighet till ombyte men ingen dusch p.g.a renovering.
Vi får tre mål under dagen; Lunch, liten fika och korvgrillning. Vid dåligt väder kan vi äta inomhus men håller då avståndet till varandra. Hämtning sker sedan vid parkeringen ca klockan 19.

Vi som ordnar daglägret heter Henning och Julian och genomför det här projektet inom Ungoteket, som är en arrangörsutbildning för ungdomar. Vår mentor Pär finns också med under dagen. Om ni har frågor kontakta This is a mailto link

Hoppas att ni är sugna på att komma!

Uppdaterad: 20 JUN 2021 08:02 Skribent: Göran Klemming
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Stigen - Orientering
Marita Johansson, Högabergsgatan 18
33141 Värnamo

Besöksadress:
Borgen
33191 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link