Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


OK Stigen har orientering och längdskidor på programet.

Som medlem i OK Stigen har du subventionerade tävlingsavgifter enligt följande: de fem första tävlingarna är helt fria, därefter betalar man 50% av startavgiften.
Ungdomar har helt fria startavgifter.

Efteranmälningsavgifter, brickhyra, ej start mm betalas av den tävlande. Vid flerdagarstävlingar räknas avgiften om till per etapp.

Om du vill bli medlem i OK Stigen fyller du i detta formulär enligt instruktionerna. Du kan också kontakta du Göran Klemming, 070-268 49 92, eller This is a mailto link

Samtidigt betalar du in medlemavgiften till OK Stigen plusgiro 377251-4 enligt följande.
  • Fullbetalande: 200 kr
  • Ungdom: 150 kr - den som under året inte bli äldre än 20 år
  • Familj: 500 kr - till en familj räknas alla barn som bor tillsammans med föräldrarna inom ett hushåll, om barnen under året inte blir äldre än 20 år.
  • Stödmedlem (endast medlemskap): 125 kr
Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
OK Stigen - Orientering
Borgen
33191 Värnamo

Besöksadress:
Borgen
33191 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0370-18130
E-post: This is a mailto link